Fallero
Raaka-aineet
Fallero on hävyttömän hyvä, suomalainen falafelpyörykkä. Se on herkullinen ja ekologinen tuote joka on valmistettu kotimaisista raaka-aineista. Tältä sivulta löydät lisätietoa tuottajistamme sekä Falleroiden ainesosista.
Regeneratiivisesti viljeltyä härkäpapua
Vihreä Härkä
Tämän hieman teknisen termin takana on yksinkertainen toimintamalli: härkäpapua viljeltäessä, sen jälkeen tulee 2 vuotta peräkkäin viherlannoituskasvi, jonka avulla maaperää ennallistetaan, eli sidotaan hiiltä ja lisätään humusta.
Lue lisää ja tutustu Vihreään härkään: www.vihreaharka.fi
Kotimaisia sipuleita ympäri vuoden!
Vehviläinen
Sipuli on ruoanvalmistuksen perustuote, mutta oletko koskaan miettinyt missä sipuli on kasvanut tai miten se on kasvatettu? Kuinka ympäristöystävällistä sipulintuotanto on, tai onko meillä Suomessa tarjolla kotimaisia sipuleita vuoden ympäri?
Vehviläinen on sipulintuotannon erityisosaaja vuosikymmenien kokemuksella. Hallitsemme itse koko tuotantoketjun istukashankinnasta viljelyyn, pakkaamiseen ja jalostamiseen.
Lue lisää: sipulit.fi
Härkäpapu-herne-lehtikaalifalafel
• Vegaaninen & lisäaineeton
Härkäpapu-punajuurifalafel
• Vegaaninen & lisäaineeton
Paahdettu porkkanafalafel
• Vegaaninen & lisäaineeton
Härkäpapu-lanttufalafel
Ainesosat: paahdettu lanttu (37 %), liotettu härkäpapu (36 %), sipuli, härkäpapujauho, omenasose, sokerisiirappi, mausteet (mm. kardemumma, kurkuma, kaneli, inkivääri, cayenne), suola, sokeri, auringonkukkalesitiini, valkosipuli, sitruunamehu, ruokasooda, rypsi- ja rapsiöljy.