Fallero

HÄRKÄPAPUFALAFEL - KAUSIMAKU

LEMPEÄ LANTTU

Viime joulun menestysmaku Lempeä Lanttu on taas täällä!

Lempeä Lanttu -Fallero on tehty kunnioittamaan arvokasta Pohjoismaista (ehkä liiankin vähän käytettyä) juuresta –lanttua.

Tämä keltainen Fallero on tuttuun tapaan taidolla maustettu, mutta nyt lisänä twistiä tuovat jouluiset maut kuten kaneli, kardemumma, omena, inkivääri, sekä siirappi! Siksipä Fallero Lempeä Lanttu sopii erinomaisesti myös joulupöytään.

Fallero Lempeä lanttu on ravintolatasoinen kuten muutkin Fallerot. Se on valmistettu ammattitaidolla suomalaisista raaka-aineista, tietenkään mausta tinkimättä.

Härkäpapu-lanttufalafel 210g

Ainesosat: paahdettu lanttu (37 %), liotettu härkäpapu (36 %), sipuli, härkäpapujauho, omenasose, sokerisiirappi, mausteet (mm. kardemumma, kurkuma, kaneli, inkivääri, cayenne), suola, sokeri, auringonkukkalesitiini, valkosipuli, sitruunamehu, ruokasooda, rypsi- ja rapsiöljy.

 

Bondböna-kålrotsfalafel 210 g

Ingredienser: rostade kålrot (37 %), blötlagd bondböna (36%), lök, bondbönamjöl, äpplepyre, sockersirap, kryddor (bl.a. kardemumma, gurkmeja, kanel, ingefära, cayenne), salt, socker, solroslecitin, vitlök, citronsaft, matsoda, ryps- och rapsolja.

Fallerot ovat maukkaita myös sellaisenaan suoraan pussista!

Näin lämmität fallerot:

Uunissa, 200° n. 10 min

Pannulla, öljyssä keskilämmöllä n. 8 min

Airfryerissa 180° 4-5 min

Fallerot saatavilla nyt

S-ryhmän ja K-ryhmän ruokakaupoista!

S-ryhmän ja
K-ryhmän ruokakaupoista!