Suomalaisten suosikki: porkkana!
Paahdettu porkkana
Härkäpapu-Paahdettu Porkkana-Falafel
Ainesosat: paahdettu porkkana 46 % (porkkana, rypsiöljy), härkäpapu, sipuli, rypsiöljy, vesi, härkäpapujauho, mausteet (mm. inkivääri, kurkuma, cayanne), sokerisiirappi, suola, valkosipuli, sitruunamehu, nostatusaine (ruokasooda), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini). Saattaa sisältää jäämiä eri viljoista.
Bondböna-Rostad Morot-Falafel
Ingredienser: rostad morot (morot, rypsolja), bondböna, lök, rypsolja, vatten, bondbönsmjöl, kryddor (bl.a. ingefära, gurkmeja, cayenne), sockersirap, salt, vitlök, citronsaft, lyftmedel (matsoda), emulgeringsmedel (solroslecitin). Kan innehålla rester från olika spannmål.
∙Vegaaninen
∙hävyttömän herkullinen
∙Lisäaineeton
Ravintosisältö /Näringsvärde 100 g


Fallerot ovat maukkaita myös sellaisenaan suoraan pussista!
Näin lämmität fallerot:

Uunissa, 200° n. 10 min

Pannulla, öljyssä keskilämmöllä n. 8 min
