härkäpapufalafel
paahdettu punajuuri
Härkäpapu-punajuurifalafel
Ainesosat: härkäpapu liotettu (42 %), paahdettu punajuuri (31 %) (punajuuri, sokeri, rypsiöljy, suola), rypsiöljy, sipuli, härkäpapujauho, mausteet (mm. juustokumina, korianteri,kurkuma), suola, valkosipuli, balsamiviinietikka (rypäletäysmehutiiviste, viinietikka) (sis. sulfiitteja), nostatusaine (E500), emulgointiaine (E322 auringonkukkalesitiini). Saattaa sisältää jäämiä eri viljoista.
Bondböna-rödbetsfalafel
Ingredienser: bondböna blötlagd (42 %), rostad rödbeta (31 %) (rödbeta, socker, rypsolja,salt), rypsolja,lök, bondbönsmjöl, kryddor (bl.a. spiskummin, koriander, gurkmeja), salt,vitlök, balsamvinäger (druvjuicekoncentrat, vinäger) (inneh. sulfiter), matsoda (E500), emulgeringsmedel (E322 solroslecitin). Kan innehålla rester från olika spannmål.
∙Vegaaninen
∙Hävyttömän herkullinen
∙Lisäaineeton
Ravintosisältö /Näringsvärde 100 g
![](https://fallero.fi/wp-content/uploads/2022/01/fallero-HL-01-2022-1024x1024.png)
![](https://fallero.fi/wp-content/uploads/2021/08/aidot-kotimaiset-raakaaineet.png)
![](https://fallero.fi/wp-content/uploads/2021/08/punajuuri-fallero.png)
Fallerot ovat maukkaita myös sellaisenaan suoraan pussista!
Näin lämmität fallerot:
![](https://fallero.fi/wp-content/uploads/2021/09/uuni.png)
Uunissa, 200° n. 10 min
![](https://fallero.fi/wp-content/uploads/2021/09/pannu.png)
Pannulla, öljyssä keskilämmöllä n. 8 min
![](https://fallero.fi/wp-content/uploads/2021/09/air-fryer.png)