Fallero

Fallero by Ravintola Kuori

Tarina Falleron takana

Idea, intohimo & toteutus – hävyttömän hyvä!

Kuori Food and Wine on kahden naisen vetämä kasvisravintola Turun sydämessä. Ravintola Kuoren keittiössä syntyi myös Fallero, tavoitteena luoda herkullista ruokaa kasviksista modernilla tavalla. 

Fallero on suomalainen falafel joka valmistuu helposti arjessa. Se on herkullinen ja ekologinen tuote joka on valmistettu kotimaisista raaka-ainesta. Fallero – Hävyttömän hyvä härkäpapufalafel.

Ravintoloitsijat Marjaana Pohjola ja Katariina Vesterinen kehittivät Falleron ensin ravintolan asiakkaiden iloksi, ja kovan kysynnän jälkeen myös kuluttajien saataville.

Ravintola Kuoren tavoite on tarjota tuoretta, innovatiivista kasvisruokaa. Sama tavoite on toiminut inspiraation lähteenä myös Falleroille.

Seuraa Falleroa somessa!

#fallero
#suomalainenfalafel
#hävyttömänhyvä