Fallero

Artikkeli

Suomalainen Menestysresepti 2021 -voittajan uusi kausimaku on Lempeä Lanttu

Fallero on Suomalainen Menestysresepti 2021 -voittaja! ​​Suomalainen menestysresepti on S-ryhmän ideoima kilpailu, jossa etsitään kotimaisia ruoan uusia supertähtiä. Kilpailu järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Kilpailun voittanut Fallero on ravintolan keittiössä suomalaisesta härkäpavusta kehitetty herkullinen härkäpapufalafel, joka on proteiinipitoinen, ravitseva, sekä vastuullisesti tuotettu. Pinnalta rapeat, sisältä pehmeät ja herkullisen värikkäät Fallerot ovat maistuva sekoitus mausteita ja kotimaisia, ravitsevia raaka-aineita.

Falleron kehittäneet ravintoloitsijat Marjaana Pohjola ja Katariina Vesterinen kehittivät nyt uuden Fallero-maun erityisesti joulupöydässä tarjottavaksi. Uusi Fallero Lempeä Lanttu sisältää vähäsen omenaa, kuten Marjaanan äidin lanttulaatikkokin.

“Halusimme tuoda perinteiseen joulupöytään uuden ekologisen vaihtoehdon, josta löytyy kuitenkin suomalaisille tuttuja rakkaita makuja.”, kertovat Marjaana ja Katariina.

Kasvisten suorin tie ravintolan keittiöstä lautasellesi

Fallero on helppo tapa lisätä terveellisiä kasviksia ruokavalioon, näkemättä vaivaa! Fallero on näppärä, herkullinen tuote, jonka voi nauttia milloin vain, terveellisyydestä tinkimättä. Fallerot maistuvat myös perheen pienimmille ja ovatkin oiva tapa lisätä kasvisten määrää sekä lasten että aikuisten lautasille.

Tarjoiluvinkki

Tarjoile Lempeitä lanttu -Falleroita esim. paahdettujen juuresten ja sitruunaisen majoneesin kera. Voit myös nauttia Falleroita perinteisemmin vaikkapa perunasoseen ja sinappikermakastikeen kera.

Seuraa Falleroa somessa!

Fallerot ovat maukkaita myös sellaisenaan suoraan pussista!

Näin lämmität fallerot:

Uunissa, 200° n. 10 min

Pannulla, öljyssä keskilämmöllä n. 8 min

Airfryerissa 180° 4-5 min