Fallero

artikkeli

Hävyttömän helppo ja herkullinen kasvisvaihtoehto joulupöytään!

Etsitkö varmaa ja mahdollisimman helposti valmistettavaa tarjottavaa joulupöydän kasvissyöjille tai vegaaneille? Ei hätää! Tänä jouluna on lupa ottaa rennosti ja kattaa kaikille maistuvia ja vaivattomia herkkuja. Fallero tekee sen hävyttömän helpoksi!

 

Oletko jo kokeillut Falleroa? Se on herkullinen härkäpapufalafel, täysipainoinen, proteiinipitoinen ja nopeasti valmistuva kasvispyörykkä. Erityisen hyvin joulupöytään sopivat kausimaku Lempeä Lanttu sekä Paahdettu Porkkana ja Paahdettu Punajuuri.

 

Yhä useampi etsii maukkaita ja helppoja kasvisvaihtoehtoja osaksi jouluruokailua. Jos laatikot eivät uppoa, kata juurekset pöytään herkullisina pyöryköinä! Ne maistuvat myös lapsille. Fallerot ovat vegaanisia, hävyttömän herkullisia ja valmiita syötäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä.

 

Fallero on valmistettu vastuullisesti kotimaisista raaka-aineista, joten se on myös ympäristöystävällinen valinta.

Falleroa on saatavilla neljä maukasta makua: Herne-Lehtikaali, Paahdettu Punajuuri, uutuusmaku Paahdettu Porkkana sekä joulun kausimaku Lempeä Lanttu.

 

Falleroita on saatavilla S- ja K-ryhmän ruokakaupoista ympäri Suomen.

Falleron tarina

Falleron tarina juontaa juurensa turkulaisen herkullisista kasvisruoistaan tunnettuun Kuori-ravintolaan.

Ravintola Kuoren Falafel-baari on Turun alueella jo käsite, ja Kuoren falafelit ovat olleet ravintolan alusta asti todellisia hittituotteita.

 

Ravintoloiden sulun myötä keväällä 2020 jouduimme keksimään uuden tavan tarjota asiakkaille tuotteitamme. Valmistimme aluksi falafeleja turkulaisiin kauppoihin kolme kertaa viikossa. Tästä käynnistyi tuotekehitys, jonka myötä ulkomaalainen kikherne väistyi kotimaisen härkäpavun tieltä. Halusimme myös kehittää falafel-tuotetta ekologisemmaksi ja kotimaisista raaka-aineista valmistettavaksi. Näin syntyi Fallero, joka on täynnä kotimaisia kasviksia, härkäpapua ja ennen kaikkea makua.”, kertoo Falleron kehittäjä, ravintoloitsija ja keittiömestari Marjaana Pohjola.

Fallero on suomalainen falafel joka valmistuu helposti arjessa. Se on herkullinen ja ekologinen tuote, joka on valmistettu kotimaisista raaka-aineista.

Fallero – Hävyttömän hyvä härkäpapufalafel.

Fallerot saatavilla nyt

S-ryhmän ja K-ryhmän ruokakaupoista!

S-ryhmän ja
K-ryhmän ruokakaupoista!