Fallero

Artikkeli

Ilta-sanomien makutestin ylivoimainen voittaja – uusi Fallero Original Pinaatti & Yrtit

”Valmisfalafelien aatelia”, kuvailee Ilta-Sanomien kasvispyöryköiden makuraati uuden Fallero Original Pinaatti & Yrtit makua. Uutuus vei ylivoimaisen voiton makutestissä, jossa oli mukana peräti 11 tuotetta eri valmistajilta.

Ilta-Sanomien makutestissä vertailtiin kaupoista löytyviä kasvispyöryköitä. Raati koostui viidestä henkilöstä, joista neljä oli sekasyöjiä ja yksi kasvissyöjä.

Fallero Original -pyörykät saivat suitsutusta rapeasta koostumuksestaan ja hyvästä maustaan

Makutestin raatilaiset eivät ylistyssanoja säästelleet  kuvaillessaan Fallero Original Pinaatti & Yrtit -pyöryköiden koostumusta ja makua. 

”Todella kivan rapea pinta. Tämä on aivan erinomainen falafelpyörykkä, ihan 5/5. Koostumus on täydellinen, briljantti”, kehuu innokas ruoanlaittaja ja falafelharrastaja Petteri. 

”Kauniin värinen, mahtavan rapea kuori”, komppaa toinen raatilainen. Pyöryköiden upea vihreä väri herätti ihastusta raadissa laajemminkin.

Fallero Original Pinaatti & Yrtit on kehitetty ravintolan keittiössä

Falleron uutuuspyöryköiden maun salaisuus piilee reseptissä, jonka ovat kehittäneet keittiömestarit Marjaana Pohjola ja Katariina Vesterinen. Heillä on laaja kasvis- ja vegaaniruoan tuntemus, mikä on auttanut kehittämään Falleroiden maun huippuunsa. Uusi maku kehitettiin erityisesti palvelemaan lapsiperheitä, jotta arjesta tulisi heille hitusen verran helpompaa – ja tietysti maukkaampaa.  

Fallero jatkaa voittokulkuaan, sillä makutestin voiton lisäksi se on voittanut Suomalainen Menestysresepti 2021 -kilpailun. Fallero Original Pinaatti & Yrtit -pyörykät löydät hyvinvarustelluista kaupoista kautta maan!

Seuraa Falleroa somessa!

Fallerot ovat maukkaita myös sellaisenaan suoraan pussista!

Näin lämmität fallerot:

Uunissa, 200° n. 10 min

Pannulla, öljyssä keskilämmöllä n. 8 min

Airfryerissa 180° 4-5 min